Introkursus 1 og 2 Mandage Dec

Vær med på to kursusaftner, og lær de vigtigste ting om klubben, klatring, dig og dine nye klatremakkere! Under forløbet lærer du at bouldre sikkert, og bagefter kan du få en nøglebrik, så du kan hive hårdt i alt det plastik du vil!

1) Klubkultur og sikkerhed: Du får en introduktion til hvordan klubben virker, og så vælter vi i boulderen og starter godt op med sikkerhed og "de syv tips!"

OBS: Vi mødes i køkkenet. Det er den 10. og 17. december de to gange holdes.

Join for 2 evenings and learn the important things about the club, climbing, yourself and your new climbing-buddies-to-be! The two sessions will teach you to boulder safely, and is a prerequisite to get a key - then you can squeeze all plastic you want.

1) Club culture and safety. You will get an introduction to the club, and how it functions. We will hit the bouldering area, and start out with safety and a few tips!

NOTE: We will meet in the kitchen. The sessions are on the 10th and 17th of December.

10.12.2018 kl. 19.00 - 10.12.2018 kl. 20.30