Introkusus 3 og 4 - Klatreteknik Januar

Vær med på to kursusaftner, og få bygget et solidt grundlag for dine tekniske klatreevner. Du lærer fodteknik og får en introduktion til at bygge dine egne problemer I boulderen. Du kan sagtens deltage på kurset allerede efter at have gennemført introkursus 1.

4) Konkurrencetid! Vi skal bygge vores eget problem og have en hyggekonkurrence!

OBS: Det er den 24. og 31. de to gange holdes.

Join for 2 evenings and build a solid foundation for your climbing abilities. You will learn foot technique and we will give an introduction on how to set your own boulder problems. You can easily participate in this course after having done introkursus 1.

3) Foot technique: Your feet are the strongest tool you have! You will learn about passive and active feet, when to use the inside and outside, and more advanced things like the toe hook and heel hooks.

4) Comp-time! We will build our own problem, and enjoy a friendly competition with each other.

NOTE: The sessions are on the 24th and 31st

31.01.2019