Introkursus Januar

Vær med 4 torsdage, og lær de vigtigste ting om klubben, klatring, dig og dine nye klatremakkere! Under forløbet lærer du at bouldre sikkert, og bagefter kan du få en nøglebrik, så du kan hive hårdt i plastic hvornår det skal være!

Program for de fire torsdage:

1) Klubkultur og sikkerhed: Du får en introduktion til hvordan klubben virker, og så vælter vi i boulderen og starter godt op med sikkerhed og "de fem tips"!

4) Teknik og bevægelser: Vi skal prøve at bevæge os som katte på en klatrevæg! Og bygge vores eget problem!

OBS: Det er den 4., 11., 18. og 25. januar de fire gange holdes.

02.01.2018
04.01.2018 kl. 19.00 - 04.01.2018 kl. 20.30