Introkursus Juni

Vær med 4 torsdage, og lær de vigtigste ting om klubben, klatring, dig og dine nye klatremakkere! Under forløbet lærer du at bouldre sikkert, og bagefter kan du få en nøglebrik, så du kan hive hårdt i plastic hvornår det skal være!

Program for de fire torsdage:

1) Klubkultur og sikkerhed: Du får en introduktion til hvordan klubben virker, og så vælter vi i boulderen og starter godt op med sikkerhed og "de fem tips"!

4) Konkurrencetid! Vi skal bygge vores eget problem og have en hyggekonkurrence!

OBS: Det er den 7., 14., 21. og 28. Juni de fire gange holdes.

Start out great at Aalborg Klatreklub!

Join for 4 thursdays, and learn the important things about the club, climbing, yourself and your new climbing-buddies-to-be! The four sessions will teach you to boulder safely, and it''''''''s the prerequisite to get a key - then you can squeeze plastic when you want.

Program for the four sessions:

1) Club culture and safety. You will get an introduction to the club, and how it functions. We''''''''ll hit the bouldering area, and start out well with safety and a few tips!

3) Feet and technique: Your feet are the strongest tool you have! You''''''''ll learn about passive and active feet, when to use the inside and outside, and more advanced things toe hook and heel hooks.

4) Comp-time! We''''''''ll build our own problem, and enjoy an informal competition with each other.

NOTE: The sessions are on thursdays, the 7th, 14th, 21st and 28th of June

05.06.2018